diumenge, 24 d’abril de 2016

El règim franquista va ser un responsable directe del creixement econòmic espanyol?

Hola a tots!!!! Bé, ja estem en les acaballes del curs, estem fent les últimes entrades al blog, així que no us les perdeu!

Estem treballant sobre el creixement econòmic espanyol i em acabat ja el franquisme. Ara doncs, ens preguntem si realment aquest règim franquista ha estat una causa d'aquest creixement econòmic.
En la meva opinió, el creixement econòmic espanyol es va duu a terme gràcies a l'integració d'Espanya al mercat internacional i també gràcies a l'economia d'Europa en situació de postguerra mundial. Espanya va crèixer molt econòmicament en convertir-se en un país industrial i modern.
Així doncs, la causa del creixement i desenvolupament econòmic va ser gràcies a l'impuls inversor de l'exterior i per les males condicions de treball que hi havia.
Tot i el creixement econòmic que es va produir en sector industrial i terciari, el sector agrari es va mantenir al marge i va quedar abansonat. Aleshores va produir un gran èxode rural cap a les ciutts i l'agrària no va desenvolupar.
Crec doncs, que el franquisme no es va preocupar per l'impulsament de necessitats per Espanya ni tampoc per donar-hi continuitat al creixement econòmic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada