dimarts, 29 de març de 2016

"El Ministerio de Defensa acoge una charla que justifica el golpe de Franco, "un militar prudente y profesional". "

Hola a tots!!!! Espero que a tots us hagi anat perfecta aquesta setmana santa!! Ara ja, de volta a la feina, ja nomes ens queda un mes per aprendre i a veure com l'encarem! Amb aquest títol, que forts tornem, no?
Bé, doncs com podeu llegir en el títol, ara us parlaré sobre la dictadura de Franco i el que defensa el Ministerio de Defensa.

Aquest article ens parla que el Ministerio de Defensa, recull la tesi que la Guerra Civil va ser culpa de  la Segona República i dels partits d'esquerra, a causa de manipular les eleccions del 1936. Aleshores el cop d'Estat de Franco va ser realitzat com a contrarrevolució dels partits d'esquerra. També es defensa que Franco va ser un militar prudent i professional, ja que no va acceptar l'alçament militar i l'intervenció de les forces armades a la política fins que es va col•lapsar l'Estat.

En la meva opinió, no va ser culpa dels partits d'esquerra. Ja que tant els de dreta com els d'esquerra van conduir a la guerra civil amb els seus enfrontaments i amb les seves maneres de voler vèncer.
De la mateixa manera que s'entenia que el cop d'Estat va triomfar en algunes zones, també s'havia d'entendre que en algunes zones no arribés a triomfar.
En definitiva doncs, penso que la guerra civil va ser generada i es va duu a terme pels dos bàndols(nacional i republicà) a causa de les seves diferències i entre els dos van generar la guerra com.
Penso que el cop d'Estat de Franco va ser la causa principal d'aquella Guerra Civil que va durar més anys, i, crec que no era culpa dels partits d'esquerres. Però, tampoc penso que tota la culpa la tingués Franco, sinó que tant els partits de dreta i esquerra i el propi Franco.

Aquí us deixo l'article de la notícia per si us pot interessar!

http://m.eldiario.es/sociedad/Defensa-destruccion-democracia-II-Republica_0_492401858.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada