dimecres, 27 de gener de 2016

"LES ELECCIONS A ESPANYA HAN PORTAT A UNA SITUACIÓ D'IMMOBILITAT DELS DOS PRINCIPALS PARTITS. EL REI, SOBRE EL QUAL, PLANEJA EL RECORD DEL QUE VA FER ALFONS XIII, NO VOL PRECIPITAR-SE NI EVIDENCIAR LA SEVA POSICIÓ."

La nostra professora, ens va explicar que un matí, estava escoltant la ràdio i va sentir com el locutor d'aquella ràdio va dir l'oració següent: "Les eleccions a Espanya han portat a una situació d'immobilitat dels dos principals partits. El rei, sobre el qual, planeja el record del que va fer Alfons XIII, no vol precipitar-se ni evidenciar la seva posició."

Ostras, quina frase no? Quan ens la va dir, em va semblar bastant curiosa aquesta oració, ja que actualment es remunten al passat i tot el que passa ara, es com una manera de reviure el que ja s'ha viscut.

El que jo extrec d' aquí, és que actualment, les eleccions d'ara estan ficant en els dos partits principals en un cert nivell d'inestabilitat. Aleshores, el rei no vol precipitar-se alhora de canviar la seva posició actual i tampoc vol que pugui arribar una inestabilitat que el pugui condicionar en la seva feina i en la seva posició actual a Espanya. Llavors, el rei no vol que li passi com en el seu temps li va passar a Alfons XIII, que es va exiliar quan volien proclamar la Segona República. Aleshores, el rei vol assegurar-se que els partits no pateixin una immobilitat política, que pugui portar a deixar la seva posició actual i patir-ne conseqüències.

Ho trobo molt interessant que fets passats, puguin estar tornant a passar ara. Espero que ho pugueu comprendre. Això és el que he entès jo sobre l'oració d'aquest locutor de ràdio. Gràcies! Ens anem seguint!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada